Úvod » Vzduchovky a Vzduchové zbrane » Vzduchovky AirMaster » AirMaster Puncher kal.5,5mm


        

AirMaster Puncher kal.5,5mm

Nie je skladom

 

Vaša cena bez DPH : 340,83 EUR
Vaša cena s DPH (20 %):
409,00 EUR

Kompletné špecifikácie

Parametre:c

Kaliber     5,5 mm
Úsťová rýchlosť     200 m/s
Zásobnik     12 ran
Strelivo     olovené diabolo
Typ mechanizmu     stlačený vzduch
Montážna lišta     11 i 22 mm
Pažba     drevo - orech
Dlžka hlavne     470 mm
Celková dlžka     1 000 mm
Hmotnosť     3 250 g





Popis tovaru:



AirMaster Puncher 5,5 mm

Výrobca AirMaster sa pri výrobe modelu Puncher inšpiroval u konkurencie Hatsan a Evanix. Výsledkom je nová turecká PCP vetrovka s krásnym funkčným vzhľadom a vychytávkami navyše.

Najdôležitejším prvkom vzduchovky je samozrejme jej hlaven. Puncher ma na vzdory nižšej cenovej kategórie kvalitnú závitovanú hlaven s dĺžkou 470 mm zakončenú kovovým krytím závitu 1/2 UNF pre kompenzátor hluku Hatsan.

Pozor TRUGLO mušku nájdete v balení aj s hľadím. V prípade, že nebudete využívať k mierení optiku, môžete vetrovku osadiť TRU-GLO mieridlami.

AirMaster Puncher je po všetkých stránkach univerzálny, a preto tu nájdete montážnu lištu 11 mm aj 22 mm.

Mechanika prebíjanie akoby vychádzala z Evanixu. Automatický otočný 12 raný zásobník s diabolkami sa předtáčí počas vkladania diaboliek.

Po vložení zásobníka do vzduchovky AirMaster Puncher odklopení páky prebíjania a potiahnutí vzad sa pootočí. Po priklopenie páky prebíjania bodec vezme diabolku zo zásobníka a vloží ju do hlavne. Diabolka teda štartuje priamo z hlavne, čo zvyšuje presnosť.

Oceľový zásobník vzduchu nazývaný tiež ako kartuša má vyšší objem až 230cc. Maximálny plniaci tlak je 200 BAR. Aktuálny tlak môžete kontrolovať na manometri naspodku predpažbia.

Plnenie kartuše sa robí cez Quick Feel ventil za pomocou ručnej pumpy alebo prepúšťaním z fľaše. Pre plnenie z fľaše je nutná hadica s vlastným manometrom a odpúšťacím ventilom.

Špecialitou modelu Air Master Puncher je regulácia výkonu jednoducho otočnou skrutkou. V maximálnom tlaku regulácie dovoľuje výkon 15J zodpovedajúce až 250 m/s. Minimum regulácia potom zodpovedá úsťovej rýchlosti 200 m/s teda približne 10J. Vďaka tejto regulácii výkonu môžete kvalitu streľby prispôsobiť vzdálonosti na ktorú strieľate. Naozajstný strelec totiž vie, že na kratšie vzdialenosti je vhodnejší nižší výkon.

Istenie zbrane proti náhodnému výstrelu - poistka. Nájdete ju z pravej strany v zadnej časti mechanického ústrojenstva. Manuálna poistka sa ovláda posunutím páčky vpred a vzad medzi značením S zaistené a F odistené.

Celý systém vetrovky AirMaster Puncher výrobca osadil do drevenej orechové pažby s nádychom talianskeho dizajnu. Príjemne sa drží a dobre sa prikladá k lícu. Styčné plochy úchopu pažby boli laserom vygravírované tzv. rybinou.

Je úžasné až prekvapujúce, že sa podarilo toto všetko udržať v nízkej celkovej hmotnosti 3 250 g.




Obsah balenia:






AirMaster Puncher 5,5mm
Zásobník AirMaster Puncher 2ks
Quick Feel ventil
TRU-GLO muška a hľadie
Návod so záručným listom
Kartónová krabica






















Y2YwM