Úvod » Zbrane na CO2 » Bruni » Vzduchová pištoľ Bruni P210


        

Vzduchová pištoľ Bruni P210

Nie je skladom

 

Vaša cena bez DPH : 84,17 EUR
Vaša cena s DPH (20 %):
101,00 EUR

Kompletné špecifikácie

Popis:c

Vzduchová pištoľ Bruni P210

Konštrukcia pištole je kombináciou kovu a polyméru. Kovový záver, hlaven, ovládacie prvky a zásobník dopĺňa spodný polymérový rám s rukoväťou. Na toto sme už zvyknutí aj u palných zbraní a vieme, že to funguje. Aj keď ide o kombináciu materiálov pištole je hmotnosť 920 g.

Bombička CO2 12g, ktorá je pohonom pre vzduchovú pištoľ Bruni P210 sa vkladá do zásobníka. Zásobník zároveň obsahuje aj miesto pre oceľové strelivo BB kalibru 4,5 mm. Kapacita zásobníka je 18 BB. Môže byť zo zbrane vytiahnutý bez úniku CO2. Možno ho tiež dokúpiť navyše samostatne.

Princíp systému CO2: Bombička sa vloží do zbrane a mechanickým uzavretím sa napichne na tŕň. Po stlačení spúšte narazí kohút na úderník ventilu a ventil sa otvorí. Tadiaľ začína prúdiť plynný CO2 z bombičky, ktorý vyženie strelu z hlavne.

Hoci nemá hlaveň pištole Bruni P210 drážkovanie vzhľadom k použitiu deštruktívneho oceľového streliva, jej dĺžka cca 120 mm aj napriek tomu zaručuje určitú presnosť.

Spúšťový mechanizmus typu Double Action - spolu so stlačením spúšte dochádza k napnutiu kohúta a následnému spusteniu zbrane, dopĺňa systém Blowback, ktorý po prvom výstrele obstará natiahnutie pištole, a výrazne tak odľahčí spúšť. Potom stačí len dotlačení k ďalšiemu výstrelu. Všetko vďaka tomu vyzerá efektne a realisticky.

Mieridlá modelu Bruni P210 sa skladajú z pevnej mušky a stranovo aj výškovo nastaviteľného hľadí. Môžete si ich teda prispôsobiť k vášmu štýlu mierenia.

Nechýba tu ani manuálne istenie proti náhodnému výstrelu tzv. poistka. Nájdete ju z ľavej strany v hornej časti rukoväte. Páčku možno ovládať hore a dole. V hornej pozícii je zbraň zaistená, ak páčku presuniete dole, zbraň odistíte.

Bruni P210 je vďaka reálnemu pohybu záveru zbrane počas streľby a klasickému zásobníku na strelivo pištoľ vhodná pre nácvik manipulácie so zbraňou a streľby.

 

Parametre

Systém pohonu CO2
Kaliber 4,5 mm / .177
Typ streliva oceľové BB Broky
Typ hlavne hladká
Režim strelby semi-auto
Blowback áno
Typ spúšte Double Action
Poistka proti výstrelu áno
Montážna lišta nie
Farba čierna
Materiál pažby plast
Kapacita zásobníka [ks] 18
Úsťová rýchlosť [m/s] 105
Dlžka hlavne [mm] 120
Celková dlžka [mm] 214
Hmotnosť [g] 920

Obsah balenia

  • Bruni P210
  • Zásobník Bruni P210
  • Návod so záručným listom
  • Plastový kufrík

 

NjYzOWFkMT