Úvod » Zbrane na CO2 » Sig Sauer » Vzduchová pištoľ Sig Sauer P320 M17 coyote


        

Vzduchová pištoľ Sig Sauer P320 M17 coyote

Nie je skladom

 

Vaša cena bez DPH : 132,50 EUR
Vaša cena s DPH (20 %):
159,00 EUR

Kompletné špecifikácie

Popis:c

Vzduchová pištoľ Sig Sauer P320 M17 coyote

Prevedenie "Coyote" znamená zmenu farebného podania. Ťažko sa odtieň béžovo, hnedo-žltej farby opisuje. Každým lomom svetla sa zbraň javí trošku inak. Tento odtieň hnedej nadobúda na popularite nielen v zbraniach ale hlavne army oblečeniu.

Značka Sig Sauer je vo svete palných zbraní veľký pojem. Teraz sa začína zaoberať aj vzduchovkami a keďže chcú aj od týchto zbraní vysokú kvalitu, nechávajú je vyrábať v Japonsku. Už na prvý pohľad je jasné, že tu boli použité kvalitné materiály pri výrobe. V prípade kovového záveru aj polymérového rámu zbrane.

Oceľová drážkovaná hlaveň modelu Sig Sauer P320 M17 coyote zaisťuje rotáciu a presnosť pre olovené strelivo typu diabolo, ktorého je vďaka zaujímavo riešenému páskovému zásobníku 30ks.

Oceľová drážkovaná hlaveň modelu Sig Sauer P320 M17 zaisťuje rotáciu a presnosť pre olovené strelivo typu diabolo, ktorého je vďaka zaujímavo riešenému páskovému zásobníku 20ks.

Zásobník so strelivom je súčasťou zásobníka na CO2 bombičku. Tento zložený zásobník je možné kedykoľvek zo zbrane vybrať, doplniť strelivo a pokračovať v streľbe, bez toho aby CO2 uniklo. Narážanie bombičky je riešené elegantne pákou na chrbte zásobníku, vďaka tomu po vložení do zbrane nikde nič neprebýva ani nechýba a je teda zachovaný originálny vzhľad zbrane k palné ostrej verzii.

Princíp systému CO2 je veľmi jednoduchý. Bombička sa vloží do zbrane a mechanickým uzavretím sa napichne na tŕň. Po stlačení spúšte narazí kohút na úderník ventilu a ventil sa otvorí. Tadiaľ začína prúdiť plynné CO2 z bombičky.

Spúšťový mechanizmus pištole Sig Sauer P320 M17 má konštrukčné riešenie typu Double Action Only, inak to ani v prípade pásového zásobníku na diabolo nejde. Spúšť zaisťuje posun streliva, natiahnutie zbrane a potom samozrejme samotný výstrel.

Počas streľby umocňuje zážitok BlowBack systém, ktorý zaisťuje pohyb záveru po výstrele zo zbrane, ako tomu je u palných zbraní. S pohybom záveru je spojený aj spätný ráz pištole čo je na úkor presnosti, ale realistickosť to rozhodne vynahradí.

Vzduchová pištoľ SigSauer P320 coyote je vybavená poistkou proti náhodnému výstrelu, umiestnenou rovnako ako na origináli v zadnej časti v podobe prepínača dopredu, dozadu. Mieridlá sú pevná.

 

Parametre

Systém pohonu CO2
Kaliber 4,5 mm / .177
Typ streliva olovené diabolo
Typ hlavne drážkovaná
Režim strelby semi-auto
Blowback áno
Typ spúšte Double Action Only
Poistka proti výstrelu áno
Montážna lišta 22 mm
Farba coyote
Kapacita zásobníka [ks] 20
Úsťová rýchlosť [m/s] 130
Dlžka hlavne [mm] 115
Celková dlžka [mm] 204
Hmotnosť [g] 976

Obsah balenia

  • Sig Sauer P320 M17 coyote
  • Zásobník Sig Sauer P320
  • Návod so záručným listom
  • Kartónova krabica

 

ODlhNGV