Úvod » Vzduchovky a Vzduchové zbrane » Vzduchovky Hatsan » Vzduchovka Hatsan Flash PUP kal.4,5mm


        

Vzduchovka Hatsan Flash PUP kal.4,5mm

Nie je skladom

 

Vaša cena bez DPH : 304,17 EUR
Vaša cena s DPH (20 %):
365,00 EUR

Kompletné špecifikácie

Popis:a

Vzduchovka Hatsan Flash PUP kal.4,5mm

Klasická PCP vzduchovka Hatsan Flash v bullpup konštrukcii má označenia Flash PUP. Konštrukcia bullpup znamená posunutie pažby vpred k hlavni alebo by sa tiež dalo napísať obrátene, posunutie hlavne a celého mechanizmu dozadu ku strelcovi, pätke pažby.

Najdôležitejším prvkom každej zbrane je jej hlaven. Vzduchovka Hatsan Flash PUP bola osadená kvalitnou drážkovanou hlavnou s dĺžkou 450 mm ukončenou vonkajším závitom pod krytkou na ústí hlavne. Ide o prípravu na kompenzátor hluku.

Celková dĺžka vzduchovky Hatsan Flash PUP je vďaka bullpup konštrukcie len 645 mm, hmotnosť potom 2 730 g.

Kapacita kartuše, teda zásobníka vzduchu je 165cc. Plnenie sa vykonáva cez QuickFill ventil. Manometer ukazujúci aktuálny tlak v kartuši nájdete z pravej strany zbrane, v mieste spojenia kartuše a rámu zbrane.

Přebíjecí mechanizmus zásobníka modelu Hatsan Flash je riešený páčkou zaisťujúcou sa v dvoch pozíciách. Zatiahnutím dozadu a zabezpečením smerom dole umožníte vyjmuť 14 ranný zásobník streliva kal. 4,5mm / .177. Zároveň pri tejto manipulácii dochádza k natiahnutiu bicieho mechanizmu. Zvednutím páčky, posunutím vpred a zaistením v prednej pozícii, dôjde k presunu diabolky zo zásobníka priamo do hlavne. Vďaka tomuto systému sa presnosť streľby zvyšuje, pretože k vystreleniu diabolky dochádza priamo z hlavne, nie zo zásobníka. Pre opakovanú streľbu nie je potrebné páčku prebíjania zaisťovať v zadnej polohe, stačí len zatiahnuť vzad a zaistiť následne v prednej pozícii. Zaistenie vzadu slúži iba pre možnosť vyňať zásobník zo zbrane a naplniť ho strelivom.

Vzduchovka Hatsan Flashpup je ďalej vybavená istením proti náhodnému výstrelu tzv. poistkou. Poistku nájdete pred súšťou v podobe páčky. V prípade, že páčku dáte bližšie ku spúšti, dôjde k zaisteniu, ak páčku posuniete vpred, ďalej od spúšte vzduchovka sa odistí.

Celý systém vzduchovky je zasazený do drevenej pažby z tureckého orecha. Držanie zlepšuje pištoľová rukoväť. Lícovanie k zbrani je tiež dobré, vďaka polymerovému krytu ktorž tvorí lícnicu.

Hatsan Flash nie je v základe vybavená mieridlami. Preto je tu k dispozícii montážna lišta 22mm pre osadenie puškohľadom či kolimátorom.

Pre plnenie vzduchom je potrebné zakúpiť pumpu pre PCP vetrovky, alebo fľašu s plniacou hadicou a odpúšťacím ventilom. Potrebný QuickFill ventil pre plnenie kartuše je súčasťou balenia.

V sekcii odporúčame dokúpiť ku vzduchovke Hatsan Flash PUP nájdete príslušenstvo k streľbe a prostriedky na údržbu.

 

Parametre

Systém pohonu PCP
Kaliber 4,5 mm / .177
Typ streliva olovené diabolo
Typ hlavne drážkovaná
Režim strelby semi
Blowback nie
Typ spúšte Single Action
Poistka proti výstrelu áno
Montážna lišta 22 mm
Farba čierna
Materiál pažby drevo
Kapacita zásobníka [ks] 14
Úsťová rýchlosť [m/s] 240
Dlžka hlavne [mm] 450
Celková dlžka [mm] 645
Hmotnosť [g] 2730

Obsah balenia

  • Hatsan Flash PUP 4,5mm
  • 2x zásobnik Hatsan Flash
  • QuickFill ventil
  • Kartónova krabica
Y2I0Nj