Úvod » Vzduchovky a Vzduchové zbrane » Vzduchovky Hatsan » Vzduchovka Hatsan SpeedFire Vortex kal.5,5mm


        

Vzduchovka Hatsan SpeedFire Vortex kal.5,5mm

Nie je skladom

 

Vaša cena bez DPH : 148,33 EUR
Vaša cena s DPH (20 %):
178,00 EUR

Kompletné špecifikácie

Popis:c

Vzduchovka Hatsan SpeedFire Vortex kal. 5,5 mm

Ani turci z firmy Hatsan nezaháľa a pre model Speed ​​Fire aplikujú inováciu v podobe podávacieho zásobníka streliva. Klasická konštrukcia zlamovacie vzduchovky bola doplnená o systém zásobníka, ktorý má na starosti dodávanie streliva priamo do hlavne po natiahnutí - lomení - hlavne.

Verzie Vortex majú miesto štandardnej pružiny v pieste plynovú vzperu, teda ďalší piest s plynom. U Hatsanu sa jedná o vzduchu. Tento systém vortex funguje stabilnejšie, než klasické mechanické stláčanie pružiny. Odpor piestu je stálejší a aj doraz plynulejší. Správanie systému Vortex priaznivo ovplyvňuje streľbu zo vzduchovky.

Kovová drážkovaná hlaveň kalibru 5,5 mm / .22 s dĺžkou 370 mm je zakončená integrovaným kompenzátorom hluku. Pre zachovanie taktického dizajnu má celé spojenie hlavne a kompenzátora polymérovou kapotáž.

Zásobník vzduchovky Hatsan SpeedFire s kapacitou 10 ks streliva typu diabolo je umiestnený do ústrojenstva nad hlavnou tak, aby pri naťahovaní - lomení - hlavne spadol pred hlaveň a jazdec z neho posunul diabolku priamo do hlavne. Tento na pohľad zložitý systém zaisťuje, že samotná diabolka je vystreľovaná priamo z hlavne, čo výrazne zvyšuje presnosť vzduchovky. Po výstrele a opätovnom natiahnutí vzduchovky si vzduchovka vezme ďalšiu diabolku zo zásobníka. Je to taký samonabíjacia systém, ktorý potrebuje len manuálne natiahnutie vzduchovky.

Vzhľadom k tomu, že celé prebíjanie je dosť vysoké dostal Hatsan SpeedFire vyvýšenú dvojitú montážnu lištu 11/22 mm pre optiku či kolimátor. Na vzduchovke nájdete tiež bežné Tru-Glo mieridlá, kedy hľadí je integrované do ústrojenstva zásobníka a muška na konci hlavne sklopná.

Poistka proti náhodnému výstrelu sa nachádza v zadnej časti nad rukoväťou tak, aby bola ľahko palcom dostupná. Funguje automaticky. Po natiahnutí vzduchovky sa aktivuje. Pred výstrelom je potrebné ju deaktivovať potiahnutím palcom k sebe.

Prémiový spúšťový mechanizmus nazývaný Quattro Trigger, ktorým je vzduchovka Hatsan Speed ​​Fire vybavená dovoľuje nastavenie dráhy aj sily.

Pohodlné držanie vzduchovky zaisťuje dobre ergonomicky tvarovaná polymérová pažba čiernej farby.

Príslušenstvo pre streľbu a prostriedky na údržbu vzduchovky Hatsan SpeedFire nájdete nižšie pod týmto popisom v sekcii doplnkového tovaru.

Parametre:

Systém pohonu GAS-piest
Kaliber 5,5 mm / .22
Typ streliva olovené diabolo
Typ hlavne drážkovaná
Režim strelby semi
Blowback nie
Typ spúšte Single Action
Poistka proti výstrelu ánoautomatická
Montážna lišta 11 mm~~11 i 22 mm~~22 mm
Farba čierna
Materiál pažby plast
Kapacita zásobníka [ks] 1
Úsťová rýchlosť [m/s] 180
Dlžka hlavne [mm] 370
Celková dlžka [mm] 1195
Hmotnosť [g] 3000

Obsah balenia:

  • Vzduchovka Hatsan SpeedFire 5,5mm
  • 2ks zásobník Hatsan Speed Fire
  • Návod so záručným listom
  • Kartónova krabica
ODQyOTJm