Úvod » Vzduchovky a Vzduchové zbrane » Vzduchovky Umarex » Vzduchovka Ruger 10/22


        

Vzduchovka Ruger 10/22

Nie je skladom

 

Vaša cena bez DPH : 101,67 EUR
Vaša cena s DPH (20 %):
122,00 EUR

Kompletné špecifikácie

Popis:c

Vzduchovka Ruger 10/22

Realistická replika malorážkové zbrane Ruger 10/22 vo vzduchovkovom prevedení s pohonom na CO2 bombičky 12g.

Vzduchová puška Ruger je priamym konkurentom Crosman 1077. A musíme uznať, že pôjde o veľmi ťažkého súpera vzhľadom k príkladnému spracovaniu modelu Ruger 10/22. Vnútorná kovová konštrukcia je doplnená o polymérovou pažbu, ktorá aj napriek tomu vyzerá odolne.

Ruger 1022 je poháňaný dvoma bombičkami 12g CO2, ktoré sa vkladajú do puzdra v pažbe vzduchovky. Nie je tak nikde nič vidieť a neruší to dojem, že sa jedná o malorážku Ruger. Použitím 2ks bombičiek sa navýšila kapacita výstrelov a zbraň by tak mala byť schopná vystrieľať približne 80 diaboliek.

V predpažbí vzduchovky sa ukrýva kazeta, ktorá drží klasický venčekový zásobník na 10 ks streliva typu diabolo. Zásobníčky do kazety možno dokúpiť naviac aj zvlášť a mať ich tak pripravené na rýchlu výmenu.

Muška modelu Ruger 10/22 je pevná, ale výklopné hľadí výškovo nastaviteľné. Vzduchovka nemá žiadnu lištu pre montáž optiky alebo iného taktického zameriavača. Je tu ale príprava v podobe 4 dier so závitom pre pripevnenie potrebné lišty.

Spúšťový mechanizmus pracuje v dvoch režimoch. V režime Double Action spúšť pootočí zásobníkom a po dotlačení prevedie výstrel. Aby ste mali možnosť streľby s citlivejšou spúšťou má Ruger 1022 tiež režim Single Action. Na pravej strane vzduchovky je tiahlo záveru, ktoré pootočí zásobníkom a na spúšti už zostane len výstrel. Spúšť je tak výrazne citlivejšia.

O bezpečnosť sa tu stará manuálna poistka umiestnená v prednej časti lúčiku pred spúšťou. Ovláda sa stlačením z ľavej alebo pravej strany. Ak je vidieť červené značenie, vzduchovka je odistená.

Vzduchová puška Ruger 10/22 so svojou celkovou dĺžkou 945 mm a hmotnosťou len 2 050 g je ideálne nielen pre dospelých strelcov, ale aj pre menší dorast.

V sekcii doplnkového tovaru nájdete pohon, strelivo a vhodné príslušenstvo pre údržbu CO2 vzduchové pušky Ruger 10/22.

 

Parametre

Systém pohonu CO2
Kaliber 4,5 mm / .177
Typ streliva olovené diabolo
Typ hlavne drážkovaná
Režim strelby semi-auto
Blowback nie
Typ spúšte Double Action
Poistka proti výstrelu áno
Montážna lišta nie
Farba čierna
Materiál pažby plast
Kapacita zásobníka [ks] 10
Úsťová rýchlosť [m/s] 150
Dlžka hlavne [mm] 495
Celková dlžka [mm] 945
Hmotnosť [g] 2050

Obsah balenia

  • Ruger 10/22
  • Kazeta na zásobník Ruger 1022
  • Zásobník na strelivo
  • Návod so záručným listom
  • Kartónová krabica

 

MzBmNzZiN